Därför ska du välja totalentreprenad

Totalentreprenad från Anebyhusgruppen

Går du i hustankar? Kanske till och med börjar överväga att bygga huset själv? Idag finns det en del husleverantörer som gör denna dröm enkel för dig och fördelarna med att ta hjälp är många!

Totalentreprenad innebär att du gör valen men att leverantören står för bygget. Du behöver alltså inte lyfta en hammare i onödan. Du kanske ändå känner att du tappar en del av kontrollen när du överlämnar byggprocessen till någon annan. Men så är det inte, istället får du experter som gör jobbet och därmed också undvika en del fällor som man kanske går in i när man väljer att bygga hus. Det är tyvärr också vanligt att man går in i väggen när man tar sig an ett stort projekt som husbygge, eller att det leder till allt för mycket diskussioner med din partner och när huset står färdigt så är ni båda redo att skriva på skilsmässopapper. Detta är ju självklart “worst-case-scenarios” och det finns flera historier som har fått lyckliga slut. Men man måste också vara beredd på att bygga hus själv, utan hjälp är otroligt slitsamt.

Totalentreprenad är väldigt tryggt på det sättet och du har någon som tar ansvar för bygget från början till slut. Du slipper också vara byggledare och styra med olika hantverkare, jämföra offerter och liknande. Du behöver helt enkelt bara bry dig om det roliga: Hur slutresultatet ska bli och husleverantörerna erbjuder tillräckligt med alternativ för att du ska känna att det är svårt att bestämma sig.

admin