Lite spa. Lite Maria Åkerberg. Lite njutning.

Maria Åkerberg

Även om människor på romartiden inte åkte på spahelg på Skogsro Spa så är det ifrån den tiden spaet har sitt ursprung. Man har alltså under många, många år spenderat tid på spa för att slappna av och rena sig. Ordet spa tros komma från det latinska språket och från uttrycket ”Salus Per Aqua”, det betyder just ”hälsa genom vatten”. Om du väljer att åka på spahelg på Skogsro Spa så kommer du att uppleva en mycket avslappnad helg och komma därifrån utvilad och full med förnyade krafter.

Det är skönt att ha någonting att se fram emot. Inte någonting flera år i framtiden eller någonting som återkommer varje år så som sommaren eller julledigheten, utan någonting som bryter mönstret. En spahelg på Skogsro Spa är precis en sådan detalj. Genom att boka in en helg och skriva in det i kalendern så kommer de tunga dagarna att kännas lättare. Det är ju inte längre sommaren om flera månader som är nästa anhalt för avslappning, utan er spahelg på Skogsro Spa om bara några få veckor.

Har du aldrig tidigare besökt ett spa så kommer du att få uppleva en tid i fullkomlig avslappning och lyx. Det finns inga måsten eller påträngande saker att göra, ibland är det till och med mobilfritt utanför omklädningsrummen. På spat är det tyst. Varma pooler växlas med kalla pooler och flera alternativ till bastu. Utomhuspooler är ofta populärt, speciellt på vintern när det är kallt ute. Behandlingar av professionella massörer finns att tillgå och restaurangens kockar skapar under i köket. Själv ska du mest glida runt i de olika rummen med en god bok och inte tänka på något annat än nuet.

En spahelg på Skogsro Spa är något som många i dagens stressade samhälle skulle behöva. Att kunna slappna av på riktigt och lägga ifrån sig sin mobiltelefon är inga självklarheter nu för tiden. Ta chansen, det är du värd.

Det fina med Skogsro Spa är att det inte bara är att spa mitt i skogen utanför Sandhem i Västergötland, utan samtidigt en butik som säljer hudvårdsprodukter, bland annat från Maria Åkerberg. Så passa på att hitta din favorit bland de produkter som används i spaet och handla med dig några av dessa hem efter ditt besök!

admin